KOŠNICA

Košnica je mjesto u kome živi zajednica banjalučkih stršljenova. Bajkeri iz cijele Krajine u Košnici imaju svoj kutak. Mjesto na kojem se, nakon dugih, zabavnih, a nekada i napornih vožnji mogu opustiti uz dobru muziku i druženje.

Jedinstveni bajk bar „Košnica” je  prvi kafić u Republici Srpskoj koji je namijenjen prvenstveno bajkerima, a onda i svim drugim ljubiteljima rock and rolla, kožnih jakni, kaciga i dvotočkaša.

Kosnica

Unutrašnjost naše Košnice, gledano sa obe strane

Dođite da se družimo

„Košnica” je namjenjena za druženje, promovisanje moto sporta i pozitivnih društvenih vrijednosti kao što su drugarstvo i kolegijalnost. U svaku ciglu našeg bara su uklesani ideali saradnje i bratstva.

U prvom bajk baru klubu u Krajini možete saznati mnogo toga o motociklizmu ali i sklopiti nova poznanstava sa bajkerima koji našu zemlju posjećuju iz raznih krajeva svijeta. Bajker (na engleskom biker) je izraz koji se koristi za pripadnika specifične subkulturne grupe čija je glavna karakteristika vožnja dvotočkaša, odnosno uz nju vezan način života, slušanje određene muzike, razvoj drugarstva i kolegijalnosti.

Kosnica 2

Druženja ljubitelja dvotočkaša su ovdje redovna pojava

U Košnicu Stršljenova može svako doći, posjetiti nas i naučiti nešto novo o motociklizmu, njegovoj istoriji i ljubavi prema njemu. U našem leglu se može čuti mnoštvo zanimljivih priča o putešestvijama bajkera iz našeg, kao i iz drugih prijateljskih klubova.
Bajk klub „Košnica” u Banjaluci, prilika je, ne samo za okupljanje domaćih motorista, nego i za putnike sa strane, koji se u okviru svojih dugih putovanja, uz kafu i dobru bajkersku priču, mogu odmoriti upravo na ovom mjestu.

Gdje se nalazi „Košnica”?

„Košnica” se nalazi na tranzitu, preko puta pumpe „Nestro”, kod kružnog toka prema Laušu, na adresi:

Krajiških brigada 12,

78 000 Banja Luka,

Republika Srpska/Bosna i Hercegovina

Kontakt: 066 003 000

UPUTE O LOKACIJI:

Nalazimo se na tranzitu, kod kružnog toka prema Laušu, na lokaciji: